4 Apr 2018

Natečaj Oh, ta ljubezen skozi moje oči

Projekt Oh, ta ljubezen!, ki deluje znotraj Društva študentov psihologije Maribor

razpisuje literarni natečaj z naslovom

Oh, ta ljubezen skozi moje oči

Učenci 7., 8. in 9. razreda osnovnih šol v podravski regiji ste najlepše vabljeni k pisanju poezije na temo ljubezni, prijateljstva, odnosov ali komunikacije. Glede izbire teme in oblike izdelka vam puščamo proste roke, sledite svojemu navdihu. Izdelek naj obsega do največ 2 strani.

Literarna dela (v Wordovi datoteki ali čitljivo ročno napisana) pošljite na e-naslov: ohtaljubezen.projekt@gmail.com ali na naslov Filozofska fakulteta UM, Koroška c. 160, 2000 Maribor, s pripisom za literarni natečaj Oh, ta ljubezen. Prosimo vas, da v datoteko z izdelkom ali na list napišete naslednje podatke: 1) svoje ime in priimek, 2) osnovno šolo, ki jo obiskujete, 3) razred in 4) telefonsko številko in e-poštni naslov.

Objavljanje dela je možno tudi pod psevdonimom – v tem primeru tega dopišite zraven imena in priimka, ki ju potrebujemo v primeru, da bo vaše delo nagrajeno. Pri objavi dela na naši Facebook strani pa bomo seveda upoštevali psevdonim.

Natečaj se prične 29.1.2018 in se konča na svetovni dan ljubezni, 1.5.2018. Literarne prispevke bo ocenila veččlanska komisija, ki bo nagrajence obvestila do 30.3.2018. Z vašim sodelovanjem v natečaju soglašate z objavo izdelka na naši Facebook strani Projekt Oh, ta ljubezen

Nagrajence čakajo atraktivne nagrade v obliki knjižnih del ter darilnih bonov, ki so jih omogočili naši sponzorji.


Najlepše vabljeni k pisanju! :)