10 May 2017

PsihoŠIK 2017

KAJ je PsihoŠIK?
Psihološka Študentska Integracijska Konferenca (PsihoŠIK) je namenjena vsem, ki se ukvarjajo s tematiko psihologije - tako študentom (bio)psihologije, psihoterapije in medicine z vseh slovenskih univerz kot tudi vsem strokovnjakom, ki jih zanima sodelovanje z bodočimi kolegi iz študentskih vrst ter izmenjava znanja in dobrih praks.

Udeležba na PsihoŠIK-u je lahko AKTIVNA ali PASIVNA.
-Pasivni udeleženci program sooblikujejo z diskusijami po vsakem sklopu kratkih strokovnih predavanj, z udeležbo na interaktivnih delavnicah, prav tako pa bodo vsi udeleženci v zadnjem delu konference imeli možnost izpostaviti teme ali vprašanja, ki jih bomo raziskali s pomočjo metodologije Odprtega Idejnega Prostora in kolektivno modrostjo. Število pasivnih udeležencev je omejeno na 80.

- Aktivni udeleženci zraven zgoraj naštetih aktivnosti v sklopu ŠIKovega inkubatorja idej pripravijo še predstavitev projekta, pri katerem osebno sodelujejo. ŠIKov inkubator idej je prostor, kjer bodo lahko vsi udeleženci istočasno pridobivali informacije o projektih in se imeli možnost priključiti projektom, ki jih predstavljajo aktivni udeleženci.
Sprejemamo prijave projektov, ki se ukvarjajo s psihološko tematiko, prav tako morajo aktivni udeleženci pri predstavitvi projekta predstaviti konkretne priložnosti vključevanja za zainteresirane študente ali strokovnjake (pri trenutni ali prihodnji izvedbi). Število aktivnih udeležencev pri posameznem projektu je omejeno na maksimalno 3 osebe.

ZAKAJ PsihoŠIK?
Ker si prizadevamo za sistematično mreženje tako znotraj svojih disciplin kot tudi s povezanimi strokami.
Ker bi radi spoznali projekte, na katerih delajo naši kolegi in priložnosti za obojestransko koristno sodelovanje.
Ker iščemo partnerje za izvajanje novih projektov.
Ker se zavedamo potrebe po večji integriranosti šolstva in prakse.
Ker želimo svoj karierni razvoj vzeti v lastne roke!


KDAJ in KJE bo potekal PsihoŠIK?
19. maja 2017, od 9:30 do 20:00, na Rektoratu Univerze v Mariboru

KAKO bo potekal PsihoŠIK?
Program spremljaj na naši spletni strani www.psihosik.si.

Prijaviš se lahko na sledeči povezavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSJiZP5twdiNXmt_bEcbPpf8VR0CyyRE_fmjIbCJXfBcqVCQ/viewform

Prijavnico izpolni do 13. maja.

Če te zanima karkoli v zvezi z dogodkom, nam piši na konferenca.psihosik@gmail.com

Se vidimo!

Tvoja ekipa PsihoŠIK-a 2017